Menu

Geschroeide makreelfilet met rode biet, mierikswortelsaus, aalbessen, sinaasappel en munt

Wilde eendenfilet met geroosterde broccoli, bospaddenstoelen, knolselderpuree en pompoenchutney

Amandelflensje met Delbaere-appel, Griekse yoghurt, dadelsiroop en kaneel

45€

De menu wordt per tafel geserveerd
Vis- en vegetarische versie is mogelijk
Gelieve allergieën te melden

Voorgerechten

Gevulde paddenstoelen met geitenkaas en verse tuinkruiden
15€

Geschroeide makreelfilet met rode biet, mierikswortelsaus, aalbessen, sinaasappel en munt
17€

Salade van garnaal, kokos, groene currymayonaise en sinaasappel
18€

Hoofdgerechten

Gevulde paddenstoelen met geitenkaas en verse tuinkruiden
23€

Wilde eendenfilet met geroosterde broccoli, bospaddenstoelen, knolselderpuree en pompoenchutney
28€

Bouillabaisse met venkel en pastis
26€

Salade van gemarineerde parelhoen met rozemarijn, gedroogde tomaat, olijven, basilicum en citroensaus
25€

Ierse filet pur met groene pepersaus, aardappel in de schil met mosterdroom en slaatje
30€

Desserten

Amandelflensje met Delbaere-appel, Griekse yoghurt, dadelsiroop en kaneel
10€

Warme perzik in muskaatwijn met lavendelijs
10€

Dame Blanche
9€

Pruimen uit de oven met kaneel, kokosfrangipane en vanille-ijs
10€