Menu

Risotto met zeevruchten, saffraansaus & venkelsalade

Bosduiffilet met girollen, knolselderpuree en warmoes

Soufflé van peertjes met peperkoekkruiden

€43


De menu wordt per tafel geserveerd
Vlees- en vegetarische versie is mogelijk
Gelieve allergieën te melden

Voorgerechten

Geschroeide sardientjes met tomaat, citroen, koriander en sojasaus
€16

Bouchotmosseltjes met tomaat, dragon,
look en zuurdesemtoast
€17

Salade van wilde garnaal in kokos
met groene currymayonaise en sinaasappel
€18

Gevulde champignons met prei, roquefort en peterselie
€17

Hoofdgerechten

Risotto met zeebaars, zeevruchten, saffraansaus & venkelsalade
€27

Bosduiffilet met girollen, knolselderpuree, warmoes en zilveruitjes
€27

Salade van Mechelse koekoek met rozemarijn,
gedroogde tomaat, olijven en looksaus
€23

Ierse filet pur met peperroomsaus,
aardappel in de schil en slaatje
€30

Lamsstoofpot met Biryani kruiden
ajuin, dadels en kardemonrijst
€23

Vegetarische suggestie op aanvraag
€23




++++++ Op zondag serveren wij ook boekweitpannenkoeken ++++++

*** Boekweitpannenkoek gevuld met: ***

* Gegrilde aubergines, tomaat,
feta en basilicum
€18

* Champignons, spinazie, spek, salie en truffelolie
€18

* Garnaal, prei, curry,
kokosroom en koriander
€20

.

Desserten

Pruimen in de oven met amandelcrème en vanille-ijs,
geflambeerd met calvados
€12

Bessentaart met kokos en vanille-ijs
€8

Warme nectarines in muskaatwijn met lavendelijs
€9

Chocolademousse
€9

Dame blanche
€9