Menu

Bouchotmosselen met tomaat, look, koriander en zuurdesemcroutons

Zeewolffilet met wilde venkel, puntpaprika, warme quinoasalade en saffraansaus

Clafoutis van rabarber en abrikoos met vlierbloesemijs

45€

De menu wordt per tafel geserveerd
Vlees- en vegetarische versie is mogelijk
Gelieve allergieën te melden

Voorgerechten

Gevulde paddenstoelen met geitenkaas en verse tuinkruiden
15€

Bouchotmosselen met tomaat, look, koriander en zuurdesemcroutons
17€

Garnalen met kokos en groene currymayonaise en sinaasappelslaatje
18€

Hoofdgerechten

Zeewolffilet met wilde venkel, puntpaprika, warme quinoa salade en saffraansaus
25€

Salade van gemarineerde parelhoen met rozemarijn, gedroogde tomaat, olijven, basilicum en citroensaus
25€

Ierse filet pur met groene pepersaus, aardappel in de schil met mosterdroom en slaatje
30€

Desserten

Clafoutis van rabarber en abrikoos met vlierbloesemijs
10€

Dame Blanche
9€

Appeltjes uit de oven met kaneel, kokosfrangipane en vanille-ijs
10€