Menu

Salade van kippenlevertjes met radiccio,
druifjes, dadels, salie en sherry-azijn

Thaise viscurry en kardemonrijst
met mosselen en venkel,
spinazie en citroenverbena

Patrijs met stoemp van boerenkool ,
spek en girollen

Perentaartje met meringue, blauwe bessen,
witte chocolade en munt

Viergangenmenu €50


*** Een vegetarische versie van de menu is mogelijk. ***

Voorgerechten

Salade van kippenlevertjes met radiccio,
druifjes, dadels, salie en sherry-azijn €15

Thaise viscurry met mosselen,
venkel, spinazie, citroenverbena
en kardemonrijst €17

Gemarineerde champignons met komkommer, koriander, pepertjes, en gember– soyavinaigrette €12


Salade van verse geitenkaas met appel,
honing en lavendel €15

Salade van wilde garnaal in kokos met currymayonaise en sinaasappel €18

Hoofdgerechten

Thaise viscurry en kardemonrijst
met mosselen en venkel,
spinazie en citroenverbena €25
(evt. vegetarische versie)

Patrijs met stoemp van boerenkool,
spek en girollen €27

Ierse entrecote met groene pepersaus,
aardappel in de schil
met mosterdroom en slaatje €29

Gemarineerde parelhoen met rozemarijn, salade van zongedroogde tomaatjes en looksaus €24

Desserten


Perentaartje met meringue, blauwe bessen,
witte chocolade en munt €9


Dame blanche €9


Vlierbloesemsabayon €9


Chocolademoëlleux met
abrikozencoullis en vanilleijs €10


Appeltjes uit de oven met kaneel,
amandelcrème en vanilleijs €10


Irish, French, Italian… coffee €9


OP DO-VR-ZAT-ZON-AVOND VANAF 18U30

ZO-MIDDAG VANAF 12U30