Menu

Preipannekoekje met gemarineerde zalm, rammenas en mierikswortelroom

Kabeljauwrug met knolselderpuree, duxellessaus, champignons en groene linzen

Wilde eend met witloof, rode ui, pruimen en pastinaak, saus van oude porto

Geglaceerde clementines met oranjebloesemsabayon dadels, kruidnagel en pistache

€48

Voorgerechten

Preipannekoekje met gemarineerde zalm, rammenas en mierikswortelroom €17

Gemarineerde champignons met komkommer,
koriander, pepertjes, en gember–
soyavinaigrette €12


Salade van wilde garnaal in kokos
met groene currymayonaise
en sinaasappel €17


Salade van verse geitenkaas met appel,
honing en lavendel €14


Gemarineerde parelhoen met rozemarijn, salade van
zongedroogde tomaatjes en looksaus €16

Hoofdgerechten

Kabeljauwrug met knolselderpuree, duxellessaus, champignons en groene linzen €27

Wilde eend met witloof, rode ui, pruimen en pastinaak, saus van oude porto €29

Lamskoteletjes met geroosterde groenten en saus
van tomaat en rozemarijn €27

Ierse entrecote met groene pepersaus,
aardappel in de schil
met mosterdroom en slaatje €29

Desserten

Appeltjes uit de oven met kaneel
amandelcrème en vanilleijs €9


Dame blanche €9


Vlierbloesemsabayon €9


Chocolademoëlleux met
veenbesjes en vanilleijs €9


Geglaceerde clementines met
oranjebloesemsabayon dadels, kruidnagel en pistache €10


Irish, French, Italian… coffee €9

OP DO-VR-ZAT-ZON-AVOND VANAF 18U30

ZO-MIDDAG VANAF 12U30