Menu

Carpaccio van meiraapjes, radijs en
geschroeide forelfilet met oosterse dressing

Soufflé van aspergepunten, geitenkaas,
morieljes en Roomse kervel

Gegrilde lamsbout met garam masala, courgettekoekje,
spinaziemuntsalade en nieuwe aardappeltjes

Kokosfrangipanne met rabarber,
abrikozencoulis en gekonfijte gember


€48


*** Een vegetarische versie van de menu is mogelijk. ***

Voorgerechten

Garnaal met pastis, kerstomaatjes, kalamata-olijven,
lookcroutons en venkelslaatje €18

Carpaccio van meiraapjes, radijs en
geschroeide forelfilet met oosterse dressing €17

Soufflé van aspergepunten, geitenkaas,
morieljes en Roomse kervel €17

Gemarineerde champignons met komkommer, koriander,
pepertjes, en gember– soyavinaigrette €12

Salade van verse geitenkaas met appel,
honing en lavendel €16


Hoofdgerechten

Carpaccio van meiraapjes, radijs en
geschroeide forelfilet met oosterse dressing €23

Gegrilde lamsbout met garam masala, courgettekoekje,
spinaziemuntsalade en nieuwe aardappeltjes €25

Ierse entrecote met groene pepersaus,
aardappel in de schil
met mosterdroom en slaatje €30

Gemarineerde parelhoen met rozemarijn, salade van
zongedroogde tomaatjes en looksaus €24

Desserten

Appeltjes uit de oven met kaneel
amandelcrème en vanilleijs €9

Dame blanche €9

Vlierbloesemsabayon €9

Chocolademoëlleux met
veenbesjes en vanilleijs €9

Kokosfrangipanne met rabarber,
abrikozencoulis met gekonfijte gember €10

Irish, French, Italian… coffee €9



OP DO-VR-ZAT-ZON-AVOND VANAF 18U30

ZO-MIDDAG VANAF 12U30