Menu


Zeebaars met Marokkaanse kruiden, wortelpeterselie, citroen en amandelen

Aardpeertjes met gerijpte geitenkaas, spinazie, oude sherryazijn en dragon

Gegrilde eend met bloedsinaasappel, radicchio, gekonfijte ui en geroosterde pompoen

Oranjebloesemwafeltje met compote van bosvruchten


Vegetarische versie is mogelijk
Viergangenmenu €50

*** Een vegetarische versie van de menu is mogelijk. ***

Voorgerechten

Zeebaars met Marokkaanse kruiden, wortelpeterselie, citroen en
amandelen €16

Salade van wilde garnaal in kokos met currymayonaise en sinaasappel €18

Gemarineerde champignons met
komkommer, koriander, pepertjes, en
gember– soyavinaigrette €12


Aardpeertjes met gerijpte geitenkaas, spinazie, oude sherryazijn en dragon €15

Salade van kippenlevertjes met radicchio,
druifjes, abrikoos, salie en sherry-azijn €15

Hoofdgerechten

Zeebaars met Marokkaanse kruiden, wortelpeterselie, citroen en
amandelen €24

Gegrilde eend met bloedsinaasappel, radicchio, gekonfijte ui en geroosterde pompoen €24

Ierse entrecote met groene pepersaus,
gebakken aardappeltjes
en slaatje €30

Gemarineerde parelhoen met rozemarijn, salade van zongedroogde tomaatjes en looksaus €24

Desserten

Oranjebloesemwafeltje met compote van bosvruchten €10

Dame blanche €9


Vlierbloesemsabayon €9


Chocolademoëlleux met vanilleijs €10


Appeltjes uit de oven met kaneel,
amandelcrème en vanilleijs €10



Irish, French, Italian… coffee €9

OP DO-VR-ZAT-ZON-AVOND VANAF 18U30

ZO-MIDDAG VANAF 12U30