Menu

Dambord van coquilles en bloedworst met salade van rode kool,
clementientjes en mierikswortelsaus

Steenbolkfilet met warmoes, knolselderpuree met roquefort en notensaus

Fazantenfilet met pastinaakfrieten, savooi en rode biet met pruimen

Parfait van earl grey thee met rum, rozijntjes en peertjes

Viergangenmenu €50


*** Een vegetarische versie van de menu is mogelijk. ***

Voorgerechten

Dambord van coquilles en bloedworst met salade van rode kool,
clementientjes en mierikswortelsaus €18

Salade van kippenlevertjes met radiccio,
druifjes, dadels, salie en sherry-azijn €15

Gemarineerde champignons met komkommer, koriander,
pepertjes, en gember– soyavinaigrette €12


Salade van verse geitenkaas met appel,
honing en lavendel €15

Salade van wilde garnaal in kokos met currymayonaise en sinaasappel €18

Hoofdgerechten

Steenbolkfilet met warmoes, knolselderpuree met roquefort en notensaus €23

Fazantenfilet met pastinaakfrieten, savooi en rode biet met pruimen €26

Ierse entrecote met groene pepersaus,
aardappel in de schil
met mosterdroom en slaatje €30

Gemarineerde parelhoen met rozemarijn, salade van
zongedroogde tomaatjes en looksaus €24

Desserten

Parfait van earl grey thee met rum, rozijntjes en peertjes €9

Dame blanche €9


Vlierbloesemsabayon €9


Chocolademoëlleux met vanilleijs €10


Appeltjes uit de oven met kaneel,
amandelcrème en vanilleijs €10


Irish, French, Italian… coffee €9

OP DO-VR-ZAT-ZON-AVOND VANAF 18U30

ZO-MIDDAG VANAF 12U30