Menu

Salade van garnaal met bloedsinaasappel,
radicchio en oranjebloesem

Skrei in papillot met mosselen,
venkel, spinazie, saffraan en pastis

Hertenfilet met rösti van aardpeer
en witloof in Westmalle

Wafeltje met kaki en
koffieroom, pecannoten en kardemom

Viergangenmenu €50
Per tafel geserveerd!
Vegetarische versie is mogelijk
Gelieve allergieën te melden





Voorgerechten

Salade van garnaal met bloedsinaasappel, radicchio en oranjebloesem €17

Skrei in papillot met mosselen,
venkel, spinazie, saffraan en pastis €18

Geitenkaastoast met notenmuntslaatje,
appel en veenbesjes €15

Salade van kippenlevertjes met
druifjes, abrikoos, salie en sherry-azijn €15

Gemarineerde champignons met
komkommer, koriander, pepertjes, en
gember– soyavinaigrette €12



Hoofdgerechten

Hertenfilet met rösti van aardpeer
en witloof in Westmalle
€30

Skrei in papillot met mosselen,
venkel, spinazie, saffraan en pastis
€26

Gemarineerde parelhoen met rozemarijn, salade van zongedroogde tomaatjes, olijfjes en looksaus
€24

Ierse kraaisteak met saus van champignons, groene peper en dragon, aardappel in de schil met mosterdroom en veldsla
€25

Desserten

Wafeltje met kaki en
koffieroom met pecannoten €10

Dame blanche €9

Vanille-ijs met compote van
rode bessen en meringue €9

Vlierbloesemsabayon €9

Chocolademoëlleux met vanille-ijs €10

Appeltjes uit de oven met kaneel,
amandelcrème en vanille-ijs €10



Irish, French, Italian… coffee €9


OP DO-VR-ZAT-ZON-AVOND VANAF 18U30

ZO-MIDDAG VANAF 12U30