Menu

Spiegeleitje met rucola, feta, champignonsalade,
tomatencompote en sumac

Grietfilet met peterseliekokoskorst,
gebakken spruitjes en kumquats

Fazantenfilet met trompettes de la mort,
zurkelspinazie, pastinaakfrieten en
geroosterde pompoen

IJs van kweekpeer met granaatappel,
Griekse yoghurt, honing en amandelen



Viergangenmenu €50

Per tafel gereserveerd!
Vegetarische versie is mogelijk
Gelieve allergieën te melden




Voorgerechten

Sardinenfilets met gember, citroen en soja, sesamzaad en wasabiroom €15

Salade van wilde garnaal in kokos
met currymayonaise en
sinaasappel €18

Geitenkaastoast met notenmuntslaatje,
appel en veenbesjes €15

Salade van kippenlevertjes met radicchio,
druifjes, abrikoos, salie en sherry-azijn €15

Spiegeleitje met rucola, feta,
champignonsalade,
tomatencompote en sumac €13



Hoofdgerechten

Grietfilet met peterselie, kokoskruim,
gebakken spruitjes en kumquat €27

Fazantenfilet met trompettes de la mort,
zurkelspinazie, pastinaakfrieten en
geroosterde pompoen €27

Gemarineerde parelhoen met rozemarijn, salade van zongedroogde tomaatjes, olijfjes en looksaus €24

Ierse kraaisteak met saus van champignons,
groene peper en dragon, aardappel in de schil
met mosterdroom en veldsla €25

Desserten

IJs van kweekpeer met granaatappel,
Griekse yoghurt, honing en amandelen €10

Dame blanche €9

Vanille-ijs met compote van
rode bessen en meringue €9

Vlierbloesemsabayon €9

Chocolademoëlleux met vanilleijs €10

Appeltjes uit de oven met kaneel,
amandelcrème en vanilleijs €10



Irish, French, Italian… coffee €9


OP DO-VR-ZAT-ZON-AVOND VANAF 18U30

ZO-MIDDAG VANAF 12U30