Menu

Nieuwe maatjes met meloensalsa,
mosterdroom en citroenmelisse

Heekfilet met geroosterde prei, tomaatjes,
citroen, quinoa en pesto-olie

Gegrilde eend met lavendel, snijboontjes,
linzen en kumquats, saus van cassis

Gegrilde nectarines met salie-ijs.


Viergangenmenu €48


*** Een vegetarische versie van de menu is mogelijk. ***

Voorgerechten

Nieuwe maatjes met meloensalsa,
mosterdroom en citroenmelisse €14

Heekfilet met geroosterde prei, tomaatjes,
citroen, quinoa en pesto-olie € 17

Gemarineerde champignons met komkommer, koriander, pepertjes, en gember– soyavinaigrette €12


Salade van verse geitenkaas met appel,
honing en lavendel €14

Garnaal met pastis, kerstomaatjes, kalamata-olijven, lookcroutons en venkelslaatje €18

Hoofdgerechten

Heekfilet met geroosterde prei, tomaatjes,
citroen, quinoa en pesto-olie €25

Gegrilde eend met lavendel, snijboontjes,
linzen en kumquats, saus van cassis €25

Ierse entrecote met groene pepersaus,
aardappel in de schil
met mosterdroom en slaatje €29

Gemarineerde parelhoen met rozemarijn, salade van zongedroogde tomaatjes en looksaus €24

Desserten

Gegrilde nectarines met salie-ijs €10


Dame blanche €9


Vlierbloesemsabayon €9


Chocolademoëlleux met
abrikozencoullis en vanilleijs €10


Appeltjes uit de oven met kaneel,
amandelcrème en vanilleijs €10


Irish, French, Italian… coffee €9


OP DO-VR-ZAT-ZON-AVOND VANAF 18U30

ZO-MIDDAG VANAF 12U30